top of page
dr. Pajor Csaba VáciÁllatkórház.jpg

DR. PAJOR CSABA

Rendelővezető állatorvos

Az Állatorvostudományi Egyetem elvégzése után 1990-ig állami gazdaságban dolgoztam, ahol ez idő alatt 1 évig a Belügy Minisztérium kutyakiképzőtelepén voltam ellátó állatorvos. Utána kerültem a váchartyáni állatorvosi körbe, hatósági jogkörrel megbízva. Hozzám tartozott a tehenészet és a sertéstelep, valamint a környező öt falu összes állata. 1993-ban a kisállatpraxis fejlődésével lépést tartva, megnyitottam Vácon első kisállatrendelőmet. Innentől kezdve kiemelten kisállatok terén képzem magamat. 1990–1995 között fóti kollégámmal, dr. Juhász Jánossal biztosítottunk magas szintű kisállatsebészeti ellátást a fóti körzetben is.
A növekvő számú kutya és cica betegeim szükségessé tették a folyamatos bővítést, ennek eredménye a Váci Állatkórház, amely a régi rendelőtől 120 méterre a Vác, Árpád út 37. alatt található. Tágas, szép helyen, modern felszereléssel, megújult csapattal folytatjuk munkánkat. 

dr. Pajor Csaba.JPG
dr. Pajor Csaba sebész

IFJ. DR. PAJOR CSABA

állatorvos

Sebészet, ortopédia, neurológia

Már egyetemi éveim alatt is a sebészet érdekelt, így kezdettől fogva a Sebészeti Tanszéken töltöttem időm nagy részét. A Tudományos Diákköri Konferencia országos fordulójába jutottam ortopédiai témában, később szakdolgozatom is ezt a címet viselte: "A TTA, mint az elülső kereszteződő szalagszakadás újszerű műtéti módja. Első hazai tapasztalatok". 2016 óta a FeliCaVet Állatkórházban dolgozom, valamint megalakulásától fogva a Váci Állatkórházban is fogadom pácienseimet (előtte jogelődjében).

Az egyetem elvégzését követően a lágy- és ortopédsebészet területén specializálodok, képzem magam. 

Végzésem óta évente egy hónapot Amerikában töltök, ahol lehetőségem van megismerni és gyakorlatot szerezni az itthon még ritkán alkalmazott műtéti technikákban. 2020 februárjában sikeresen teljesítettem a Magyar Kisállat Ortopédiai Egyesület vizsgáját, így a szervezet tagja lettem.  Emellett részt veszek egyéb továbbképzéseken, rendezvényeken is, igyekszem lépést tartani a tudománnyal:

2017 USA, Utah, Veterinary Orhopedic Society Conference (ortopédiai konferencia)

2017 USA, Las Vegas, Western State Conference,

2018 Magyarország, Intrauma Orthopedic course (ortopédiai konferencia)

2018 Varsó, VetCo Small Animal Neurology And Radiology (neurológiai konferencia)

2019 Magyarország, 28th ECVS Annual Scientific Meeting (sebészeti konferencia)

2022 Portugália ECVS Annual Scientific Meeting (sebészeti konferencia)

DR. TÓTH KLAUDIA

Állatorvos

Szemész

dr. Tóth Klaudia szemész állatorvos

2016 februárjában végeztem az Állatorvostudományi Egyetemen, utána csatlakoztam a Magyar Állatorvosi Kamara budapesti szervezetéhez. Az egyetemi évek alatt, 2015-ben elnyertem a Fehér Dezső „A hallgató, aki sokat tett a kisállatok sebészetéért” díjat. 2013-ban előadtam a Tudományos Diákköri Konferencián A szőrzet hosszának örökletes alapjai a német juhász kutyában címmel, később a diplomamunkám is erről szólt. Állatorvosi képzésem és munkám mellett 14 éve foglalkozom német juhászok kiképzésével és tenyésztésével.

Az egyetemi évek alatt három évet töltöttem a Sebészeti és Szemészeti Tanszéken, így nagy tapasztalatot szerzetem a szemészeti diagnosztikában és műtétekben egyaránt. Számos konferencián részt vettem, többek között a 2016-os és 2019-es ECVO-n.

2019-ig a Dunakeszi Kisállatkórházban dolgoztam, ahol szakterületem a szemészet és ultrahang diagnosztika volt. Egyre jobban érdekelnek az egzotikus állatok, különösképpen az Afrikai Fehérhasú törpesün, az évek során nagy gyakorlatra tettem szert a gyógyításukban.

2019-től átkerültem a PrimaVet Kisállatkórházba, ahol szemészeti szakrendeléseket tartok és műtéteket végzek.

2019. júliusában meghívtak a Hedgehog Meeting-re előadást tartani.

Szakterület: szemészet, szaporodásbiológia, ultrahang diagnosztika, Afrikai Fehérhasú Törpesünök gyógyítása.

DR. Móritz Alma

Állatorvos

dr. Móritz Alma állatorvos Váci Állatkór

Az állatorvosi diploma megszerzésével gyerekkori álmom vált valóra. Az állatorvoslás számomra nem csak munka, hanem igazi hivatás. Frissen végzett állatorvosként nagy motivációval és lelkiismeretességgel kezdtem meg idén munkásságomat. Az egyetem alatt a gyógyszertani tanszéken foglalatoskodtam sokat, ahol két kutatásban is részt vehettem, amik diploma dolgozatom alapjait is adták. A kutatások témái a manapság igen nagy jelentőséggel bíró antibiotikum rezisztencia csökkentése és alternatív gyógymódok keresése volt. A Váci Állatkórház csapatával két éve ismerkedtem meg, és egyből megkedveltem ezt a szuper társaságot. Hallgatóként kezdtem el rendszeresen járni tapasztalatot gyűjteni. A klinikumban leginkább a kisállatok ultrahang diagnosztikájával, belgyógyászatával és azon belül is a bőrgyógyászattal foglalkozom a legszívesebben. Szabadidőmben nagyon sokat kirándulunk, ahova két kutyusunk is mindig elkísér.

Budai-Timli Rebeka

Aszisztens

Váci Állatkórház aszisztens.jpg

2018 óta dolgozom állatorvos asszisztensként, és 2020 május óta vagyok a Váci Állatkórház tagja. Számomra ez nem munkahely hanem hivatás, és örülök hogy egy olyan helyen dolgozhatok ahol tényleg szeretik az állatokat, egy remek csapat tagja lehetek, ahol minden nap újat tanulhatok, és különleges kisállatokkal ismerkedhetek meg. 

Mindig is szerettem állatokkal foglalkozni, 3 éve több menhellyel is dolgozom együtt, segítek nekik az állatok egészségügyi ellátásában, sokszor ideiglenes elhelyezésében. Van két gyönyörű kis kutyám, és egy macskám, mindenkit a munkahelyen ismertem meg, és szerettem beléjük! Úgy gondolom ameddig lehet ezzel fogok foglalkozni, és próbálok minél többet kihozni a munkámból, hogy segíthessek az állatoknak, és a gazdiknak egyaránt.

Demeter Renáta

Aszisztens

VáciÁllatkórház aszisztens.jpg

2005 óta dolgozom állatorvosi asszisztensként, középiskolás koromban diákmunka során szerettem bele ebbe a szakmába. Az évek alatt nagy forgalmú, sebészeti- ortopédiai profilú magán klinikákon szereztem tapasztattot, és dolgoztam az Állatorvos-tudományi Egyetem Sebészeti osztályán is több éven keresztül. 2020-ban csatlakoztam a Váci Állatkórház csapatához. 

Számomra ezen a pályán elengedhetetlen a folyamatos szakmai fejlődés, így az elmúlt években először az aneszteziológiára specializálódtam, állatorvosi  továbbképzéseken és konferenciákon vettem részt. Majd 2019 -ben kisállat-fizioterapeuta végzettséget szereztem, azóta ez a két terület lett a szenvedélyem. 

Három mentett kutyánk és egy cicánk van. Sajnos velük is megtapasztaltam a gyógyulás nehézségeit, így személyes tapasztalatokkal is tudom segíteni a hozzám rehabilitációra fordulókat.

Tóth Gabriella

Kutyakozmetikus

Kutyakozmetika VáciÁllatkórház, VáciKuty

A munka nem egyenlő a hivatással. Akkor jó, ha az ember azzal foglalkozik amit igazán szeret,   - mondják, és tényleg!

Sokáig nem találtam az utam, kerestem, hogy mi az a szakma, ami teljessé tesz. Felnőttként, "viszonylag" későn találtam ezt meg, így család és munkahely mellett "ültem" újra iskolapadba, és végeztem el 2016-ban a kutyakozmetikus tanfolyamot.

A vizsgám után szinte azonnal Gödön kezdtem el gyakorolni a szakmát.    

Hiszek a folyamatos képzésben, így szabadidőmben gyakran jelentkezem oktatásokra, továbbképzésekre.

2018 tavaszán csatlakoztam a Váci Állatkórház családias csapatához, és igyekszem a legjobb tudásom szerint szépíteni a hozzám érkező négylábú vendégeimet.

bottom of page